2105059239 6984460426 Πρωταγόρα 74, Πετρούπολη avzotisnikos@gmail.com
hero image

Οι τέντες είναι πολύ χρήσιμες για κάποιον χώρο, έχουν πολλά οφέλη προσφέροντας προστασία από διάφορες καιρικές συνθήκες και προσθέτουν λειτουργικότητα και αισθητική. Χρησιμοποιούνται κυρίως σε εξωτερικούς χώρους, όπως μπαλκόνια, βεράντες, αυλές και κήπους, αλλά μπορούν επίσης να εγκατασταθούν σε εσωτερικούς χώρους, όπως εστιατόρια ή καταστήματα. Οι τέντες είναι επίσης διακοσμητικές και προσθέτουν στυλ και χαρακτήρα στον χώρο.
Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι τεντών, όπως κινούμενες τέντες, πτυσσόμενες τέντες και πέργκολες, καθένας με τα δικά του χαρακτηριστικά και σχεδιαστικές λύσεις. 

 


 


Αναλαμβάνουμε:

  
Τεντα αντιρίδα
  Τέντες βραχίονες
  Ηλεκτρικές τέντες
  Τέντες καποτίνες
  Τέντες κασετίνες
  Τέντες ζελατίνες
  Κάθετες τέντες

  Τεντοπέργκολες
  Βιοκλιματικές πέργκολες
  Ειδικές κατασκευές

 


 


Εξαρτήματα τεντών


Τα εξαρτήματα τεντών αναφέρονται σε διάφορα μέρη και συστήματα που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή και τη σωστή λειτουργία τεντών. Αυτά τα εξαρτήματα παίζουν κρίσιμο ρόλο στην υποστήριξη της δομής του τεντωματος και στη δημιουργία του αισθητικού αποτελέσματος. 
Η ποιότητα και η επιλογή των εξαρτημάτων επηρεάζουν την ανθεκτικότητα, την ασφάλεια και την απόδοση του τεντωματος, επομένως είναι σημαντικό να επιλέξετε υψηλής ποιότητας εξαρτήματα για μέγιστη απόδοση και αντοχή.

Κατασκευή σκελετών

Οι σκελετοί των τεντών αναφέρονται στην κατασκευή της δομής που υποστηρίζει το ύφασμα του τεντωματος και εξασφαλίζει τη σταθερότητα και την αντοχή του. Οι σκελετοί κατασκευάζονται συνήθως από αλουμίνιο ή χάλυβα και περιλαμβάνουν διάφορα εξαρτήματα και συστήματα που ενώνουν τα μέρη μεταξύ τους. Κατά την επιλογή του σκελετού, είναι σημαντικό να ληφθούν υπόψη οι απαιτήσεις του χώρου, οι κλιματικές συνθήκες και η αισθητική προτίμηση.

 


 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

 

     
   Επισκεφθείτε το κατάστημα μας στην Πετρούπολη αττικής ή επικοινωνήστε μαζί μας για να επιλύσουμε οποιαδήποτε απορία σας σχετικά με τις τέντες και συστήματα σκίασης που διαθέτουμε ή να επιδιορθώσουμε κάποια τυχόν βλάβη.

   ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ